Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Oefenwedstrijden zondag 1 seizoen 2022-2023

28 juni 14:00  In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt onze eerste elftal (zondag 1) een aantal oefenwedstrijden.meer »


Gezocht: fysiotherapeut en/of sportverzorger

26 juni 1:30  asv De Dijk zoekt een fysiotherapeut en/of sportverzorger voor het seizoen 2022/2023.meer »


Elf jeugdtrainers De Dijk geslaagd voor KNVB cursus!

14 juni 9:00  Bij asv De Dijk zijn we voortdurend bezig met het verder verbeteren van de kwaliteit van ons voetbalaanbod en onze (jeugd)trainers. De club investeert hier graag in. Wij zijn dan ook erg trots en blij met de elf vrouwen en mannen die de afgelopen weken succesvol hun KNVB pupillen- of juniorencursus hebben afgerond. En aantal van hen gaat volgend seizoen direct verder met de volgende trainersopleiding. Daarnaast staan er ook alweer nieuwe kandidaten te popelen om te beginnen met hun eerste cursus. Wil jij ook jeugdtrainer worden? De club betaalt je opleiding. Neem dan contact op met een coördinator of bestuurslid.meer »


Asv De Dijk Cup - Heerlijk voetbalweekend

12 juni 21:45  Meer dan 100 jeugdteams in de leeftijdscategorieën onder8 tot en met onder12 hebben afgelopen weekend met veel plezier gestreden om de asv De Dijk Cup. Mede dankzij de uitstekende toernooicommissie (gesteund door een aantal studenten van Hogeschool in Holland en vele ouders) kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde eerste editie. We feliciteren de winnaars, maar hebben genoten van alle deelnemers. Veel dank voor jullie aanwezigheid en hopelijk tot volgend jaar! meer »


1e elftal speelt ook volgend seizoen in de Hoofdklasse KNVB

5 juni 18:45  Ons 1e elftal wat uitkomt in de Zaterdag Hoofdklasse B, speelt als gevolg van het gelijkspel tegen NSC Nijkerk en de nederlaag van concurrent SDC Putten ook volgend jaar weer in de Hoofdklasse. Na degradatie in seizoen 2017-2018 (2e Divisie) en 2018-2019 (3e Divisie) en 2 door Corona niet afgemaakte seizoenen (2019-2020 en 2020-2021) handhaven we ons dus op het 2 na hoogste amateurniveau en zeker de insiders weten dat dit echt een topprestatie is van de staf en spelersgroep. De afgelopen 3 seizoenen is er een volledig nieuw team opgebouwd wat voor ruim 60 % bestaat uit spelers die voortkomen uit de eigen jeugdopleiding en voor de rest uit talentvolle spelers uit de regio Amsterdam. Met een gemiddelde leeftijd van 20,5 jaar is asv De Dijk met afstand het "jongste” team wat uitkomt in de Hoofdklasse KNVB.meer »


Niemand buitenspel door geldzorgen - mmv ING

2 juni 13:00  Samen met onze sponsor ING is asv De Dijk begonnen aan een pilot om ervoor te zorgen dat geldzorgen er niet toe leiden dat kinderen en volwassenen niet aan sport kunnen doen. Lees hieronder meer over dit project. meer »


KAMPIOENEN!: J015-1, J014-1zon, J013-1, M013-1, MO13-2, J011-5 & J011-6

2 juni 12:15  De afgelopen periode is een aantal van onze teams kampioen geworden. Zo mocht de J011-5 zich de beste noemen van de vierde klasse en de J011-6 van de derde klasse. De meiden van 013-1 werden met een ruime voorsprong en een duizelingwekkend doelsaldo kampioen van de derde klasse en de meiden van de O13-2 werden kampioen in de 4e klasse. De J014-1zondag mag zich de beste noemen van de derde klasse. De J013-1 won zijn laatste competitiewedstrijd afgelopen maandag met een imponerende 12-0 en troonde zich tot kampioen van de hoofdklasse. De jongens van 015-1 werden ook overtuigend eerste in de hoofdklasse. Voor de twee laatste teams zit het seizoen er nog niet op. Zij spelen binnenkort promotie play-offs. Gefeliciteerd en succes!!! meer »


Zomervoetbalkamp 18 tot en met 21 juli 2022

12 mei 13:45  Aan het begin van de zomervakantie organiseert asv De Dijk weer een voetbalkamp voor spelertjes in de leeftijdgroepen 2009 t/m 2016. Het kamp duurt van 18 t/m 21 juli 2022 en vindt plaats op onze velden op sportpark Schellingwoude. Net als de vorige edities kunnen zowel leden als niet-leden aan het voetbalkamp meedoen. U kunt uw zoon/dochter vanaf heden inschrijven. De inschrijfformulieren vindt u via onderstaande link. De kosten zijn € 165,-- inclusief een compleet tenue. Voor kinderen met een stadspas wordt er een groot gedeelte door de gemeente betaald en zij betalen dan € 35,--. meer »


Liv, Mathilda en Rei geselecteerd voor KNVB JPN!

6 maart 14:00  Liv, Mathilda en Rei zijn voor KNVB Jeugdplan Nederland (JPN) geselecteerd! Jeugdplan Nederland werkt nauw samen met de amateurclubs in Nederland en biedt de allerbeste voetballers van de clubs (zowel jongens als meiden) extra activiteiten aan om voetbalprestaties te kunnen verbeteren. Tijdens deze activiteiten spelen ze samen met de talenten van andere clubs en worden ze extra begeleid door KNVB Talentcoaches en fysiotherapeuten. meer »


Nu te koop: Jubileumboek asv De Dijk 100 jaar

29 november 9:00  Ter ere van het honderdjarig bestaan is een eeuwboek samengesteld waarin de historie van asv De Dijk en zijn voorgangers vv Schellingwoude en Rood Wit-A op kleurrijke wijze wordt beschreven. Dit boek is nu te koop. Een collectorsitem voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!