Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Talentvolle spelers kiezen voor Asv De Dijk

Asv De Dijk heeft zich voor haar 1e elftalselectie (uitkomend in de hoofdklasse) en haar O23 selectie (komend seizoen uitkomend in de 2e Divisie O23) de afgelopen weken flink weten te versterken.

Voormalige eigen jeugdspelers Jawhar Ahannach (Swift), Djamai Werkzam en Niels Kuipers (AFC) keren terug op het oude nest aan de Schellingwouderdijk.

Daarnaast is overeenstemming bereikt met:

  • Chris Sangi (Achilles ’29)
  • Ruben van Dam (Koninklijke HFC)
  • Abraham Misehouy (AFC)
  • Daniël Jacobus (Zeeburgia)
  • Kik Boluyt (Ajax)
  • John Bangura (Elinkwijk)

 

Eerder was al overeenstemming bereikt met Ivo de Waal en Tim Koning. Van de huidige 1e elftalselectie vertrekt alleen Feyo Glim (Ter Leede). Daarnaast heeft Marc Baardman aangegeven om privé redenen te stoppen met voetballen.

We zijn blij dat een groot aantal jonge talentvolle spelers onze selecties komen versterken. Dat sluit goed aan bij de visie van asv De Dijk waarbij we met een gezonde mix van (eigen) jeugdspelers en talentvolle spelers van buiten een stabiele Hoofdklasser willen worden, waarbij ontwikkeling van spelers en plezier uitgangspunt zijn.

Bestuur asv De Dijk

Contactpersoon: Loek Wisman

Telefoon: 06-53644591
Email: loek.wisman@gmail.com

 

13 april 2021: asv De Dijk 100 jaar!

13 april 8:00  Vandaag, 100 jaar geleden kwamen een aantal mannen bij elkaar om een handtekening te zetten onder een oprichtingsacte van voetbalvereniging VVA (Voetbal Vereniging Augustinus ). Een paar maanden later kwamen op een andere plek ook een aantal mannen bij elkaar om VVS (Voetbal Vereniging Schellingwoude) op te richten. Later werd VVA Rood Wit-A en VVS werd Amsterdamse Sportvereniging Schellingwoude. Heel wat seizoenen en sportavonturen verder, in de jaren '90, ging Rood Wit-A op zoek naar een fusieclub; veel Noorderlingen vertrokken naar buitengebieden als Purmerend en het ledenaantal (en daarmee de inkomsten) daalden. Ook moest het sportpark worden verlaten. Het toenmalige bestuur voerde vele gesprekken met clubs uit de buurt, maar er was een klik met een beetje vreemde eend in de bijt, gelegen op een van de mooiste plekken aan het IJ, aan de Schellingwouderdijk. Die locatie, het positieve gevoel en de eerlijke gesprekken die tussen de besturen werden gevoerd, gaven de doorslag. Van beide clubs namen drie bestuursleden deel aan het nieuw te vormen bestuur. meer »


Aanmelden of opzegging lidmaatschap

11 april 14:30  Fijn dat je wilt komen voetballen bij onze vereniging! Hier vind je alle informatie over inschrijven https://www.asvdedijk.nl/343/hoe-inschrijven/ We betreuren het als je je lidmaatschap bij asv De Dijk wilt opzeggen. Als je nog twijfelt, gaan we graag in gesprek met je. Mail dan naar info@asvdedijk.nl voor een persoonlijke afspraak met een van onze bestuursleden. Heb je definitief besloten om te stoppen bij onze verenging, dan danken we je hartelijk voor de tijd dat je bij ons lid bent geweest!meer »


In memoriam Piet Schokker

10 april 13:30  Op 7 april is op 83-jarige leeftijd Pieter Cornelis Schokker overleden.meer »


Proeftrainingen bij asv De Dijk

3 februari 10:00  Heb je interesse om bij asv De Dijk een paar proeftrainingen mee te maken zodat je kunt bekijken of onze club iets voor je is? meer »


Trainen bij andere verenigingen

1 februari 12:45  Speel je nu in één van de jeugdteams van asv De Dijk en wil je meetrainen bij andere verenigingen lees onderstaande regels dan goed door. meer »


Sportpedagoog Randall Halden

1 november 10:30  Graag willen wij Randall Halden aan jullie voorstellen. Randall Halden werkt bij De Sportpedagoog en is sinds een paar maanden actief bij onze vereniging. Hij kijkt samen met het bestuur, trainers, leiders en overige betrokkenen wat hij kan doen om het pedagogisch klimaat te verbeteren. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat jeugdleden met nog meer plezier komen sporten. meer »


Inschrijven en uitschrijven seizoen 2021-2022

7 april 20:15  Schrijf je nu in voor seizoen 2021-2022meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!