Nieuws - asv De Dijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Aangepast trainingsschema

19 maart 18:30  Sinds de winterstop zijn er wat wijzigingen in het trainingsschema doorgevoerd.meer »

Uitschrijven vóór 1 mei 2023 als je wilt stoppen met voetballen of wilt overschrijven naar een andere vereniging

9 maart 11:15  We betreuren het dat je je lidmaatschap van asv De Dijk misschien wilt opzeggen. Als je hierover nog van gedachten wilt wisselen, mail dan naar secretaris@asvdedijk.nl voor een persoonlijk gesprek met een van onze bestuursleden.meer »

Tijdelijke ledenstop voor de JO-08 t/m JO-13 (jongens)

7 februari 17:45  Vanwege de grote toename van het aantal aanmeldingen in onze jeugdafdeling is tijdelijk de capaciteit van onze vereniging in een aantal leeftijdsgroepen (jongens) bereikt. meer »

Meiden Voetbaldag - zondag 23 april vanaf 09.30 uur

18 maart 13:30  Wegens groot succes organiseren we voor de 3e keer een Meiden Voetbaldag om alle meiden van Amsterdam Noord en omstreken kennis te laten maken met meidenvoetbal bij asv De Dijk.meer »


Regillio Simons nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen

6 juli 11:45  Per 1 juli 2022 is Regillio Simons, oud-profvoetballer en voormalig hoofdtrainer van diverse Nederlandse amateurclubs, aangesteld als hoofd jeugdopleiding van onze club. Als hoofd van de jeugdopleiding gaat hij de komende jaren werken aan het verder professionaliseren van de trainingen en jeugdopleidingen voor ruim 700 voetballers tot 18 jaar. meer »


Doorselecteren

11 maart 15:15  Doorselecteren is een bekend begrip uit de sport. Het is een goede manier om teams scherp te houden, van nieuw elan te voorzien en te zorgen dat ze blijvend presteren. Dit geldt niet alleen voor teams binnen de lijnen, maar ook voor die daarbuiten. En dus ook voor het bestuur. meer »


Liv, Mathilda en Rei geselecteerd voor KNVB JPN!

6 maart 14:00  Liv, Mathilda en Rei zijn voor KNVB Jeugdplan Nederland (JPN) geselecteerd! Jeugdplan Nederland werkt nauw samen met de amateurclubs in Nederland en biedt de allerbeste voetballers van de clubs (zowel jongens als meiden) extra activiteiten aan om voetbalprestaties te kunnen verbeteren. Tijdens deze activiteiten spelen ze samen met de talenten van andere clubs en worden ze extra begeleid door KNVB Talentcoaches en fysiotherapeuten. meer »


Nu te koop: Jubileumboek asv De Dijk 100 jaar

29 november 9:00  Ter ere van het honderdjarig bestaan is een eeuwboek samengesteld waarin de historie van asv De Dijk en zijn voorgangers vv Schellingwoude en Rood Wit-A op kleurrijke wijze wordt beschreven. Dit boek is nu te koop. Een collectorsitem voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!