Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Nederlands elftal op GROOT SCHERM

19 november 18:00  Kijk met je team, je vrienden, vriendinnen en/of ouders de komende weken alle wedstrijden van het Nederlands op groot scherm in de kantine. Het team van Louis van Gaal heeft een bijzondere band met asv De Dijk. Twee van zijn assistenten, Edgar Davids en Martijn Reuser, hebben in hun jeugd bij onze club gespeeld. En extra goede reden om Oranje te komen steunen tijdens het WK!meer »


Asv De Dijk M010 wervelt in vrieskou

19 november 17:15  OOSTZAAN – De heldinnen van ASV De Dijk MO10 hebben zich zaterdagochtend wederom van hun allerbeste kant laten zien. Ondanks het vroege tijdstip – De KNVB voelde zich opnieuw genoodzaakt om de meiden om 09:00 uur af te laten trappen – en de temperatuur, die geen moment boven nul kwam, wervelden ze over het veld, met 3 fraaie goals tot gevolg.meer »


Scheidsrechter Monir in the spotlight

10 oktober 16:00  Het Parool besteedde afgelopen weekend aandacht aan de week van de scheidsrechter. Hiervoor kwamen ze ook bij ons langs en spraken ze met Monir. Monir fluit alweer een paar jaar wedstrijden bij ons op de club en doet dat altijd vol overgave en uiterst professioneel. Zie onder voor de reportage in Het Paroolmeer »


NOS op bezoek bij onze nieuwe HJO

20 september 11:15  Vorige week was de NOS te gast op ons sportpark. Ze schreven een mooi artikel over het hoofd van onze jeugdopleiding, Regillio Simons. Het artikel is via onderstaande link terug te lezen.meer »


Regillio Simons nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen

6 juli 11:45  Per 1 juli 2022 is Regillio Simons, oud-profvoetballer en voormalig hoofdtrainer van diverse Nederlandse amateurclubs, aangesteld als hoofd jeugdopleiding van onze club. Als hoofd van de jeugdopleiding gaat hij de komende jaren werken aan het verder professionaliseren van de trainingen en jeugdopleidingen voor ruim 700 voetballers tot 18 jaar. meer »


Niemand buitenspel door geldzorgen - mmv ING

2 juni 13:00  Samen met onze sponsor ING is asv De Dijk begonnen aan een pilot om ervoor te zorgen dat geldzorgen er niet toe leiden dat kinderen en volwassenen niet aan sport kunnen doen. Lees hieronder meer over dit project. meer »


Doorselecteren

11 maart 15:15  Doorselecteren is een bekend begrip uit de sport. Het is een goede manier om teams scherp te houden, van nieuw elan te voorzien en te zorgen dat ze blijvend presteren. Dit geldt niet alleen voor teams binnen de lijnen, maar ook voor die daarbuiten. En dus ook voor het bestuur. meer »


Liv, Mathilda en Rei geselecteerd voor KNVB JPN!

6 maart 14:00  Liv, Mathilda en Rei zijn voor KNVB Jeugdplan Nederland (JPN) geselecteerd! Jeugdplan Nederland werkt nauw samen met de amateurclubs in Nederland en biedt de allerbeste voetballers van de clubs (zowel jongens als meiden) extra activiteiten aan om voetbalprestaties te kunnen verbeteren. Tijdens deze activiteiten spelen ze samen met de talenten van andere clubs en worden ze extra begeleid door KNVB Talentcoaches en fysiotherapeuten. meer »


Nu te koop: Jubileumboek asv De Dijk 100 jaar

29 november 9:00  Ter ere van het honderdjarig bestaan is een eeuwboek samengesteld waarin de historie van asv De Dijk en zijn voorgangers vv Schellingwoude en Rood Wit-A op kleurrijke wijze wordt beschreven. Dit boek is nu te koop. Een collectorsitem voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!