Nieuws - asv De Dijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Nieuw sponsorcontract voor 3 jaar tussen asv De Dijk en ING

20 september 17:30  asv De Dijk gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. asv De Dijk is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter van de meiden- en vrouwencommissie Hebe Helmons: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij het meiden- en vrouwenvoetbal binnen onze club verder ontwikkelen en uitbouwen. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”meer »


Doorselecteren

11 maart 15:15  Doorselecteren is een bekend begrip uit de sport. Het is een goede manier om teams scherp te houden, van nieuw elan te voorzien en te zorgen dat ze blijvend presteren. Dit geldt niet alleen voor teams binnen de lijnen, maar ook voor die daarbuiten. En dus ook voor het bestuur. meer »


Liv, Mathilda en Rei geselecteerd voor KNVB JPN!

6 maart 14:00  Liv, Mathilda en Rei zijn voor KNVB Jeugdplan Nederland (JPN) geselecteerd! Jeugdplan Nederland werkt nauw samen met de amateurclubs in Nederland en biedt de allerbeste voetballers van de clubs (zowel jongens als meiden) extra activiteiten aan om voetbalprestaties te kunnen verbeteren. Tijdens deze activiteiten spelen ze samen met de talenten van andere clubs en worden ze extra begeleid door KNVB Talentcoaches en fysiotherapeuten. meer »


Nu te koop: Jubileumboek asv De Dijk 100 jaar

29 november 9:00  Ter ere van het honderdjarig bestaan is een eeuwboek samengesteld waarin de historie van asv De Dijk en zijn voorgangers vv Schellingwoude en Rood Wit-A op kleurrijke wijze wordt beschreven. Dit boek is nu te koop. Een collectorsitem voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!