Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

vertrouwenspersoon

vertrouwenspersoon

Asv De Dijk heeft sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig en prettig voelt. Heb je dat gevoel niet? Zit je ergens mee en wil je een luisterend oor? Dan kun je contact opnemen met de vertrouwenspersoon. Zonder te oordelen gaat de vertrouwenspersoon op zoek naar oplossingen. Dit alles in vertrouwen.
Daarnaast willen we onze leden graag betrekken bij de verdere groei van onze vereniging. Ook daar kun je de vertrouwenspersoon voor inschakelen.

Voor wie?
De vertrouwenspersoon is er voor alle spelers, ouders/ verzorgers, trainers, medewerkers, vrijwilligers en coaches van elke leeftijd.


Wanneer kun je terecht?
Voor incidenten en vermoedens van incidenten. Of suggesties om de club te verbeteren.  Misschien heb je een vraag die je niet gemakkelijk stelt aan je teamleider of een ander. Misschien wordt er onvoldoende op een klacht van jou gereageerd of voel je je niet serieus genomen.  Of heb je een geweldig idee. 


Wat doet een vertrouwenspersoon?
Het belangrijkste: luisteren. Ze kan je adviseren over een mogelijke oplossing en helpen bij het realiseren daarvan. Bij (ernstige) klachten schakelt de vertrouwenspersoon met de Commissie Sportiviteit en Respect om te bemiddelen. Dit alles in overleg met jou. 

Voor suggesties schakelt de vertrouwenspersoon met de interne commissies van de club (afhankelijk van waar het over gaat) en met het bestuur.

Hoe vertrouwelijk is een vertrouwenspersoon?
Ze heeft een geheimhoudingsplicht. Van de gesprekken wordt niemand op de hoogte gesteld, zonder dat jij daar van op de hoogte bent. Soms is het noodzakelijk om andere personen bij een vraag of probleem te betrekken (of met elkaar te overleggen). Bij bepaalde zaken (zware klachten of concrete ideeën en suggesties) zal ook het bestuur worden geïnformeerd. Dit kan anoniem. Maar ook voor ideeën en suggesties kan geschakeld worden met het bestuur.

Wie is vertrouwenspersoon?

Eveline de Gouw. Eveline woont sinds 2011 met haar vriend en twee dochters in Nieuwendam. Haar dochter voetbalt sinds dit jaar in de MO-10. Na tien jaar een eigen zaak te hebben gehad in Amsterdam Noord werkt ze nu bij Indaad. Indaad is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van integrale zorg- en dienstverlening aan jeugdigen en jongvolwassenen in Amsterdam en omgeving. Vorig jaar heeft zij een opleiding afgerond als kindercoach. 

 

Mocht er iets zijn waar je een gesprek met Eveline over wilt hebben, aarzel dan niet en neem contact met haar op. Je mag haar altijd aanspreken als je haar op de club ziet en je kunt ook een mail sturen naar vertrouwenspersoon@asvdedijk.nl.

 

Eveline.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!