Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijfformulier Veteranen 35+ 2020-2021 (voor 7x7)

Inschrijfformulier Veteranen 35+ 2020-2021 (voor 7x7)

Inschrijfformulier 2021-2022 Veteranen 35+ (7x7 op vrijdagavond)

Deze foto gebruiken we voor op het spelerspasje. Daarom het vriendelijke verzoek om een goede en duidelijke foto (geen vakantiefoto of een foto met zonnebril i.e.) up te loaden. Indien je dit liever niet via de website doet, vragen we je om via voetbal.nl zelf je foto aan te leveren bij de KNVB.

Kies bestandWijzigVerwijder

Indien je al lis bent geweest van een voetbalvereniging, heb je al een KNVB relatiecode. Indien je deze weet, graag hieronder invullen. Deze hebben we nodig voor onze administratie. Je kunt de code ook opvragen bij je oude vereniging.

Een vereniging is er voor en door de leden. Daarom vragen we onze leden of hun ouders / vertegenwoordigers om op hun manier betrokken te zijn bij de vereniging. Dit kan door bij te dragen dankzij beroepsmatige vakgebied/kennis/expertise, maar ook door iets leuks te organiseren. Doordat iedereen helpt is dit slechts op incidentele basis. We vragen je minimaal 3 keuzen aan te vinken.

Wij gebruiken jouw gegevens om je aan te melden bij de KNVB en voor onze ledenadministratie.


We sturen elke maand een nieuwsbrief en regelmatig nieuwsberichten vanuit het bestuur om onze leden op de hoogte te houden van wat er speelt op de club.


€ 90,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!