Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijfformulier Jeugd O8 - O10 (zonder stadspas)

Inschrijfformulier Jeugd O8 - O10 (zonder stadspas)

Inschrijfformulier 2021-2022, Jeugd, geb.jaren 2010 t/m 2014 (zonder stadspas)
Indien je al lid bent geweest van een voetbalvereniging, heb je al een KNVB relatiecode. Indien je deze weet, graag hieronder invullen. Deze hebben we nodig voor onze administratie. Je kunt je code opvragen bij je oude vereniging.

Deze foto gebruiken we voor op het spelerspasje en voor op de website. Daarom het verzoek om een goede en duidelijke foto (geen vakantiefoto of een foto met zonnebril i.e.) up te loaden. 

Kies bestandWijzigVerwijder

Voor jeugd >18 jaar verzoeken wij om de gegevens van de ouders en/of vertegenwoordigers die (wettelijk) bevoegd zijn om te tekenen voor de inschrijving

Een vereniging is er voor en door de leden. Daarom vragen we onze leden of hun ouders/vertegenwoordigers om op hun manier betrokken te zijn bij de vereniging. Dit kan door bij te dragen dankzij beroepsmatig vakgebied/kennis/expertise, maar ook door iets leuks te organiseren. Doordat iedereen helpt is dit slechts op incidentele basis. We vragen je/u minimaal 3 keuzes aan te vinken.

Wij gebruiken jouw gegevens om je aan te melden bij de KNVB en voor onze ledenadministratie


We .elke maand een nieuwsbrief en regelmatig nieuwsberichten vanuit het bestuur om onze leden op de hoogte te houden van wat er speelt op de club.


€ 315,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!