Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Mini League (met stadspas)

Mini League (met stadspas)

Inschrijfformulier 2021-2022, Minileague, geb.jaar 2015 (met stadspas)
Deze foto gebruiken we voor op het spelerspasje. Daarom het vriendelijke verzoek om een goede en duidelijke foto (geen vakantiefoto of een foto met zonnebril i.e.) up te loaden. Indien je dit liever niet via de website doet, vragen we je om via voetbal.nl zelf je foto aan te leveren bij de KNVB.

Kies bestandWijzigVerwijder

Als uw kind in het bezit is van een stadspas kan de contributie mogelijk betaald worden via deze pas. Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je het 19-cijferige nummer op de achterzijde onder de streepjescode in te vullen.


Voor jeugd <18 jaar verzoeken we om de gegevens van de ouders en/of vertegenwoordigers die (wettelijk) bevoegd zijn om te tekenen voor de inschrijving


Een vereniging is er voor en door de leden. Daarom vragen we onze leden of hun ouders / vertegenwoordigers om op hun manier betrokken te zijn bij de vereniging. Dit kan door bij te dragen dankzij beroepsmatige vakgebied/kennis/expertise of te helpen iets leuks te organiseren. Doordat iedereen helpt is dit slechts op incidentele basis. We vragen je minimaal 3 keuzen aan te vinken.


Wij gebruiken de gegevens om uw kind aan te melden bij de KNVB en voor onze ledenadministratie.
We sturen elke maand een nieuwsbrief en regelmatig nieuwsberichten vanuit het bestuur om onze leden op de hoogte te houden van wat er speelt op de club.


€ 15,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!