Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jong Senioren

Jong Senioren

Inschrijfformulier 2021-2022, Jong Senioren veldvoetbal, geb. jaar 1999, 2000, 2001 en 2002

 

Deze foto gebruiken we voor op het spelerspasje. Daarom het vriendelijke verzoek om een goede en duidelijke foto (geen vakantiefoto of een foto met zonnebril i.e.) up te loaden. Indien je dit liever niet via de website doet, vragen we je om via voetbal.nl zelf je foto aan te leveren bij de KNVB.

Kies bestandWijzigVerwijder

Indien je al lid bent geweest van een voetbalvereniging, heb je al een KNVB relatiecode. Indien je dit weet, graag hieronder invullen. Dit hebben we nodig voor onze administratie. De code is op te vragen bij je oude vereniging.

Een vereniging bestaat er voor en door leden. Daarom vragen we iedereen op zijn/haar eigen manier een bijdrage te leveren aan onze club. Dit kan door je beroepsmatige vakgebied/kennis/expertise in te zetten of door iets leuks te organiseren. Doordat iedereen helpt is dit slechts op incidentele basis. We vragen je minimaal 3 keuzes aan te vinken

Wij gebruiken de gegevens om je aan te melden bij de KNVB en voor onze ledenadministratie.


 


Wij sturen elke maand een nieuwsbrief en regelmatig nieuwsberichten vanuit het bestuur om onze leden op de hoogte te houden van wat er speelt op de club.


 

€ 245,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!